ثبت شرکت

تومان 5,700,000

ثبت شرکت | خارج از نوبت، فوری و کمترین هزینه با ثبت فردا

شاید بتوان گفت ثبت شرکت اولین گام‌ مهم برای راه‌اندازی کسب و کار شماست. فرایند ثبت شرکت این امکان را به شما خواهد داد تا به صورت قانونی و رسمی فعالیت خود را آغاز نمایید و از مزایای مختلفی بهره‌مند شوید. باید اشاره داشت ثبت شرکت یک فرایند حقوقی می‌باشد که به واسطه آن یک شخصیت  حقوقی جدید در مراجع قانونی کشور متولد شده و ثبت رسمی می‌شود. ثبت شرکت به کسب و کار شما اجازه می‌دهد تا تحت عنوان یک نهاد قانونی،با استقلال از صاحبان یا شرکا شرکت شناخته شود. مزیت‌های ثبت یک شرکت فراوان می‌باشد که در ادمه  به آنها خواهیم پرداخت اما از جمله مهمترین آنها می‌توان به مشخص نمودن میزان مسئولیت هر یک از شرکا،اعتبار برای تعاملات تجاری و امکان جذب سرمایه‌گذاران را اشاره نمود.

با توجه به اهمیت و مزایای ثبت شرکت، توصیه می‌شود کسب‌وکارها از همان ابتدا این گام را بردارند و با استفاده از مشاوران حقوقی و کارشناسان، این فرآیند را به درستی انجام دهند. ما در مجموعه ثبت فردا با داشتن متخصصان ثبت أنواع شرکت، موسسه، برند در تمامی مراحل در کنار شما خواهیم بود تا فرآیند ثبت شرکت شما در کوتاه‌ترین و کم‌هزینه‌ترین حالت با اطمینان کامل انجام پذیرد. شما می توانید برای گرفتن مشاوره از متخصصان ثبت فردا همین حالا با شماره 02187682000 تماس بگیرید. این مقاله توسط مجموعه ثبت فردا برای اطلاع رسانی شما از ثبت شرکت، انواع آن، شراط لازم و سایر موارد نوشته شده است. پیشنهاد میکنیم تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

  • تحویل رایگان امروز
  • 100% ضمانت بازگشت وجه
  • سیاست بازگشت 7 روزه محصول

توضیحات

ماهیت حقوقی شرکت چیست؟

بر اساس فرهنگ حقوقی می‌توان شرکت را به عنوان یک نوع قرارداد بین افراد یا شرکت‌ها تعریف کرد.که بر این اساس شرکایا اعضای شرکت به صورت مشترک با یکدیگر در یک موضوع مشخص همکاری می‌کنند.و در نتیجه سودی که حاصل شده را میان خود تقسیم می نمایند.این قرارداد می‌تواند شرایط مختلفی را دارا باشد برای مثال تعهدات،حقوق و مسئولیت‌ها،تقسیم سود،روش‌های مدیریتی و اتخاذ تصمیمات و سایر شرایط مربوط به همکاری در فعالیت های مشترک .در نظر داشته باشید که شرکت‌ها به دو صورت مدنی یا تجاری تشکیل می‌شوند هر یک از آنها مقررات قوانین و شرایط مخصوص به خود را دارند

باید گفت قانون تجارت در ایران تعریفی واضح و شفاف از شرکت‌های تجاری نداشته اما با این حال انواع مختلف شرکت،شرایط تشکیل، اداره، انحلال و ورشکستگی آنها در قانون ذکر شده. نمونه آن ماده ۲۰ قانون تجارت می‌باشد که شرایط تشکیل انواع شرکت‌ها از جمله شرکت‌های سهامی،مسئولیت محدود،تضامنی و شرکت تعاونی را توضیح داده است.

چرا باید شرکت ثبت کرد؟

ثبت یک شرکت می‌تواند دلایل اساسی و مهمی داشته باشد که افراد را به خود ترغیب کند از جمله مهمترین موارد می‌توان به موارد زیر اشاره نمود

۱.شاید می‌توان ادعا کرد از دلایل اصلی ثبت یک شرکت تامین حقوقی و قانونی برای انجام فعالیت‌های اقتصادی است چرا که با ثبت شرکت این نهاد به عنوان یک شخصیت حقوقی شناخته می‌شود و حقوق جداگانه از اعضا و صاحبان خود خواهد داشت.

۲.همچنین ثبت شرکت به اشخاص حقوقی مانند شرکت‌ها و سازمان ها این امکان این را می‌دهد تا دارایی،اموال و مالکیت خود را کاملا به صورت مستقلانه‌ای از اشخاص حقیقی و سهامداران مدیریت کند و در واقع اموال شرکت  از دارایی اعضای آن جدا می‌گردد.

۳.در صورتی که یک شرکت ثبت شود می‌تواند به این واسطه و به طور مستقل از اشخاص حقیقی قراردادی را منعقد نماید،اموال جداگانه‌ای داشته باشد و از پشتوانه قانونی مانندگرفتن وام،سرمایه‌گذاری،مدیریت بدهی‌ها و برداشت از حساب بهره‌مند گردد.

۴.در نظر داشته باشید هنگامی که یک شرکت ثبت می‌گردد به عنوان یک شخصیت حقوقی،اعتماد عمومی را نیز فراهم می‌آورد و به این واسطه مشتریان و افراد دیگری که با شرکت برای انجام معاملات و تعاملات خود اطمینان بیشتری خواهند داشت .

۵.ثبت یک شرکت به صاحبان و مدیران این امکان را می‌دهد تا به شکل موثرتری شرکت خود را مدیریت نموده معاملات تجاری را انجام دهند و از مزایای متعددی همچون مالیات تسهیلات بانکی و اعتبارات مالی بهره‌مند شوند

۶.در صورتی که شرکت خود را ثبت نمایید می‌توانید مانع از ایجاد تعارض منافع بین اعضای شرکت یا مشتریان و سایرین شوید.

۷.از موارد دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد حق استفاده از و نشان تجاری می‌باشد که به این واسطه می‌توانید آن را حفظ نموده و از سوء استفاده‌های غیر مجاز که توسط اشخاص رخ می‌دهد جلوگیری نمایید.

۸.ثبت شرکت حقوق کارکنان و اعضا در مقابل مسائل حقوقی و قوانین کار را نیز تضمین می‌کند و شرایط کار را به صورت رسمی و قانونی برای افراد مهیا می سازد تا از حقوق افراد محافظت شود.

انواع شرکت‌ها کدامند؟

آنچه که قانون ایران ابراز داشته شرکت‌ها در دو دسته اصلی به شرکت‌های مدنی و تجاری  تقسیم شدندکه هر یک ویژگی‌ها و شرایط مختص خود را دارا می‌باشد.ما در بخش زیر به انواع آنها اشاره نموده‌ایم.همچنین خود شرکت‌های تجاری نیز انواع مختلفی دارند که به توضیح آن ها خواهیم پرداخت.

تفاوت شرکت مدنی و شرکت تجاری چیست؟

در شرکت‌های مدنی دو یا چند نفر به صورت مشترک مالک یک چیز یا دارایی مانند ارث یا مالکیت مشترک میباشند.این نوع از شرکت‌هابا قوانین خاصی که مرتبط باحقوق مالکیت مشترک است تنظیم می‌شود.همینطور یک شرکت مدنی دارای شخصیت حقوقی مستقل از شرکا نمی‌باشد و به همین دلیل در مراجع ثبتی قابلیت ثبت ندارد و تقسیم مال مشترک بین شرکا عملاً شرکت را منحل می‌کند.

اما در شرکت‌های تجاری اینطور نیست و این نوع شرکت‌ها،حقوقی مستقل از افرادی را دارند که شرکت را تاسیس کرده اند.شرکت‌های تجاری قادرند با نام خود معامله کنند،اموال و دارایی داشته باشند،تنفیذ قرارداد نمایند و مسئولیت‌هایی را به عهده بگیرند.

شرکت‌های تجاری بنا به آنچه در قانون تجارت ایران عنوان شده به هفت نوع تقسیم می‌شوند.همچنین اساسنامه یا شرکت‌نامه این نوع شرکت ها بایستی ثبت شده و به عنوان یک شخص حقوقی اقامتگاه و تابعیت داشته باشند.اضافه می‌کنیم که شرکت‌های تجاری می‌توانند در شرایطی خاص شده با یکدیگر ادغام شده یا منحل شود یا حتی مانند یک شخص حقیقی ورشکسته شوند.مهم است بدانید  فعالیت‌های اصلی یک شرکت تجاری باید تحت عنوان ماده ۲ قانون تجارت باشد

شرکت های تجاری چند نوع هستند؟

ماده ۲۰ قانون تجارت ایران شرکت تجاری را به هفت نوع تقسیم کرده است:

  1. شرکت سهامی (سهامی عام،سهامی خاص)
  2. شرکت با مسئولیت محدود
  3. شرکت تضامنی
  4. شرکت مختلط غیرسهامی
  5. شرکت مختلط سهامی
  6. شرکت نسبی
  7. شرکت تعاونی تولید و مصرف

ثبت شرکت سهامی عام

یکی از انواع شرکت‌های سهامی شرکت سهامی عام می‌باشد که بر اساس مواد قانون تجارت ایجاد می‌گردد از جمله شرایط تشکیل این شرکت حضور حداقل ۵ نفر شریک می باشد.همچنین حداقل میزان سرمایه‌گذاری این شرکت باید حدود ۵ میلیون ریال باشد. در نظر داشته باشید سهم آورده هر یک از کنندگان نمی‌تواند کمتر از ۲۰ درصد از کل سرمایه شرکت در زمان ثبت آن باشد و الزامی است ۲۰ درصد از این مبلغ به شکل در حساب بانکی شرکت سهامی عام در حال تاسیس سپرده شود.

اما در صورتی که بخشی از سرمایه به صورت غیر نقدی شود باید رسیدها و اسناد مالکتی و گواهی بانکی معتبر به همراه اظهارنامه به مرجع ثبت شرکت‌ها ارسال گردد. باید در نظر داشته باشید شرایط تشکیل مجمع عمومی موسسان که اساسنامه را تصویب می‌نمایند به همراه انتخاب اولین مدیران و بازرس‌ها ضروریست و همینطور اعضای مجمع عمومی باید تمامی تصمیمات را به صورت کتبی درج نمایند. برای اطلاعات بیشتر مقاله ثبت شرکت‌های سهامی عام را مطالعه نمایید.

ثبت شرکت سهامی خاص

از دیگر شرکت‌هایی که در قانون تجارت آمده شرکت‌های سهامی خاص می‌باشد. برای ثبت این نوع از شرکت ها لازم است سه نفر به عنوان شریک حضور داشته باشند که دارای کارت ملی و شناسنامه باشند.برای ثبت این نوع شرکت شرکا ابتدا باید به بانک مراجعه کرده و یک حساب غیرقابل برداشت که حداقل یک میلیون ریال واریز شده برای شرکت راه‌اندازی کنند.سپس فرم‌های لازمه را که از مرجع شرکت‌ها دریافت نموده اند تکمیل و امضا نموده و ارسال نمایند.شرکت‌های سهامی خاص برای شرکا این امتیاز را در نظر می‌گیرند که به صورت مشترک اما با مسئولیتی محدود و مقرارات خاص کسب و کار خود را راه اندازی کنند.برای اطلاعات بیشتر مقاله ثبت شرکت سهامی خاص را حتما مطالعه کنید

ثبت شرکت با مسولیت محدود

برای کسانی که قصد دارندکسب و کاری با مسئولیت محدود اما انعطاف پذیر تاسیس کنند ثبت شرکت با مسئولیت محدود گزینه پیشنهادی می‌باشد.برای ثبت این نوع شرکت حداقل تعداد شرکا دو نفر است که می‌توانند افراد طبیعی یا حقوقی باشند.برخلاف شرکت‌های سهامی نیز تعیین حداقل سرمایه برای تاسیس این نوع شرکت ضروری نیست و با ۱ میلیون ریال نیز قابل ثبت است. به همین موضوع به افراد اجازه می‌دهد حتی با سرمایه بسیار کم آغاز به کار کنند.

تعداد اعضای هیئت مدیره یا مدیران در شرکت‌های مسئولیت محدود حداقل یک نفر یا بیشتر می‌باشد.اعضای هیئت مدیره نیز اداره روزمره شرکت و تصمیم‌گیری آن را به عهده می‌گیرند.

باید متذکر شد در شرکت‌های با مسئولیت محدود مسئولیت هر یک از شرکا میزان سهمی است که در شرکت سرمایه گذاری کرده‌اند این به این معنا که شرکا تا اندازه سهم خود بیشتر مسئولیت دارند. در واقع در هنگام بروز هر نوع خسارت یا یا تعهدات مالی شرکای شرکت با مسئولیت محدود با دارایی شرکت خود و نه دارایی‌های شخصی مسئول پرداخت می‌باشند.

شرکت‌های مسئولیت محدود گزینه مناسب برای آن دسته از کسب و کارهاست که کوچک یا متوسط بوده و قصد پیشرفت دارند. برای اطلاعات بیشتر مقاله ثبت شرکت مسئولیت محدود را مطالعه نمایید .

ثبت شرکت تضامنی

یکی دیگر از شرکت‌هایی که قانون تجارت امکان تاسیس آن را فراهم آورده شرکت های تضامنی می‌باشد. این شرکت‌ها برای افرادی مناسب می‌باشند که به دنبال ایجاد تجارت خود با هزینه‌های کم اما به صورت گروهی میباشند.حداقل تعداد شرکا برای تاسیس یک شرکت تضامنی دو نفر می باشد که می‌تواند از افراد حقیقی یا حقوقی باشند.همچنین باید در نظر داشت حداقل سرمایه ای برای ایجادشرکت‌های تضامنی درقانون ذکر نشده به همین دلیل می‌توان با مقدار اندکی سرمایه برای مثال ۱ میلیون ریال شرکت را به ثبت رساند.تعداد اعضای هیئت مدیره نیز در این نوع شرکت یک نفر یا بیشتر می‌باشدکه مسئول تصمیم گیری های شرکت می‌باشند.

باید خاطرنشان کردمسئولیت شرکا و موسسین در شرکت‌های تضامنی در برابر اشخاص ثالث تا سقف کل بدهی‌های شرکت است یعنی افرادی که در شرکت تضامنی به عنوان شریک می‌شوند برای پاک کردن بدهی‌های شرکت با دارایی خود نیز به اندازه مشخص شده در اساسنامه مسئول می‌باشند.

شرکت‌های تضامنی برای افرادی که مایل به تشکیل کسب و کارهای گروهی اند مناسب می‌باشد و شرایط ویژه‌ای را برای کارآفرینیان که به دنبال کاستن از مسئولیتهای مالی شخصی و حفظ حقوق خود می‌باشند فراهم می‌آورد برای اطلاعات بیشتر مقاله ثبت شرکت تضامنی را مطالعه نمایید.

ثبت شرکت مختلط غیرسهامی

نوعی دیگر از شرکت‌های تجاری  شرکت مختلط غیر سهامی می‌باشد که تشکیل شده از شرکای ضامن و گروهی دیگر با مسئولیت محدود می‌باشند.به یاد داشته باشید برای اینکه یک شرکت غیر سهامی تاسیس شود باید حداقل دو نفر که می‌توان آنها را تحت عنوان شرکای ضامن و شرکا با مسئولیت محدود معرفی نمود.

  • شرکای ضامن: این دسته از کسانی که در شرکت شریک می‌باشند مسئولیتی غیر محدود کل بدهی‌های شرکت به عهده می‌گیرند یعنی هنگام بروز خسارات و مشکلات می‌توانند به پرداخت از دارایی‌های شخصی خود شناخته شوند
  • شرکای با مسئولیت محدود: این گروه از شرکای مسئولیتی محدود دارند و میزانمسئولیتاین گروهتنها به اندازه سرمایه‌ای است که به شرکتتزریق کردندو نه بیشتر از آن.

 

از دیگر ویژگی‌هایشرکت‌های مختلف غیر سهامی این است که حداقل سرمایه برای تاسیس آن تعیین نشده شما می‌توانید با میزان کمی از سرمایه شرکت خود را ثبت کنید همینطور لازم است حداقل یک نفر از اعضای هیئت مدیره یا مدیران حضور داشته باشد ببر امور نظارت کند.

شرکت‌های با مختلط غیر سهامی  اکثراً درحوزه صنایع کوچک یا متوسط و بخش‌های خاص اقتصادی فعالیت دارند.برای اطلاعات بیشتر مقالهمختلف غیر سهامی را مطالعه نمایید.

ثبت شرکت مختلط سهامی

در این نوع شرکت افراد حاضر از شرکای ضامن و گروه دیگر تحت عنوان شریک سهامدار تشکیل شده.این شرکت ویژگی‌های منحصر به فرد خود را داراست که آن را به گزینه‌ای مناسب مبدل می‌کند.حداقل تعداد سهامداران در این نوع شرکت‌ها حداقل سه نفر بوده که به دو گروه قابل تقسیم می‌باشند و شامل حداقل دو نفر به عنوان سهامداران شرکت و حداقل یک نفر به عنوان شریک ضامن می‌باشد.در این نوع از شرکت‌ها حداقلی برای سرمایه تعیین نشده و همین موضوع به شما اجازه می‌دهد فعالیت خود را  با مبالغ کم شروع کنید.باید خاطرنشان کرد تعداد اعضای هیئت مدیره یا مدیران شرکت می‌تواند حداقل یک نفر یا بیشتر باشد.

شریک ضامن در این نوع شرکت مسئولیتی غیر محدود برای وصول بدهی‌های شرکت به عهده می‌گیرند تا جایی که  اگر لازم بود برای وصول بدهی‌های شرکت میبایست از أموال شخصی خود پرداخت نمایند.

به یاد داشته باشید که در این نوع شرکت شرکای سهامی مسئولیتی محدود دارند و تنها به اندازه مبلغ اسمی سهام خود مسئول هستند و نه بیشتر.

برای افرادی که می خواهند ریسک‌های مالی خود را کنترل کنند این نوع شرکت‌ها مناسب بوده و امکان دسترسی به منابع مالی بیشتر را فراهم می‌آورد.برای اطلاعات بیشتر مقاله ثبت شرکت مختلط سهامی را مطالعه نمایید.

ثبت شرکت نسبی

اگر به دنبال تعاون همکاری بین دو یا چند نفر هستید شرکت‌های نسبی گزینه مناسب می‌باشند که به دلیل انعطاف پذیر و ویژگی‌های خود این امکان را فراهم می‌آورند. حداقل تعداد شرکا در شرکت نسبی نیز باید دو نفر باشد که می‌تواند از شرکای حقیقی یا حقوقی باشند .برای تاسیس یک شرکت نسبی حداقل یا حداکثر سرمایه عنوان نشده و همین موضوع اجازه می‌دهد به سادگی ثبت شوند. تعداد اعضای هیئت مدیره یا مدیران در این نوع شرکت نیست می‌تواند حداقل یک نفر یا بیشتر باشد .

به یاد داشته باشید مسئولیت شرکا در شرکت‌های نسبی به نسبت سهم الشرکه هر شریک محاسبه میشود .و به این معناست که شرکا مسئولیتی تا حدود سهمی که در شرکت سرمایه گذاری کرده‌اند خواهند داشت و بیشتر از آن مسئول نیستند.

برای افرادی که می‌خواهند با حداقل سرمایه‌ای و محدودیت‌های کمتر یک پروژه یا کسب و کار را اداره کنند ثبت شرکت نسبی امکان خوبی را فراهم می‌سازد برای اطلاعات بیشتر مقاله ثبت شرکت مطالعه نمایید.

ثبت شرکت تعاونی

اگر می‌خواهید شرکتی با همکاری اعضا و برای هدف های مشترک تاسیس کنید،شرکت‌های تعاونی گزینه مناسبی می‌باشند.تعداد اعضا برای تاسیس یک شرکت تعاونی باید حداقل ۷ نفر باشد.تعداد اعضای هیئت مدیره یا مدیران شرکت نیز بین ۳ تا ۷ نفر متغیر می‌باشد باید گفت حداقل سرمایه برای ایجاد یک شرکت تعاونی معمولا ۱۰ میلیون ریال است که حداقل یک سوم از این مبلغ باید در حساب شرکت قرار گیرد.شرکت‌های تعاونی برای آن دسته از افراد که اهداف مشترک دارند مناسب بوده و منافع مشترک آنها را تامین می‌نماید. برای اطلاع بیشتر مقاله ثبت شرکت تعاونی را مطالعه نمایید.

تفاوت شرکت و موسسه چیست؟

شرکت‌ها و موسسات شباهت‌های زیادی با یکدیگر دارند در عین حال می‌توانند بسیار متفاوت باشند.در ابتدا باید گفت هر دو نیازمند ثبت قانونی هستند اما قوانین مختص به خود را دارند. در اصل اهداف شکل‌گیری آنها نیز متفاوت است چرا که شرکت‌ها اصولاً به دنبال سود آوری و تقسیم آن بین شرکای خود بوده اما موسسات بیشتر بر روی مسائل غیرتجاری و فرهنگی آموزشی یا علمی تمرکز دارند.در عین حال نوع مسئولیت هر یک از شرکا و ترکیب آنها در یک شرکت و موسسه متفاوت است برای نمونه شرکا در شرکت می‌توانند مسئولیتی محدود داشته باشند در حالی که یک موسسه ممکن است برای امور خیریه شکل گیرد و هدفش اجتماعی یا امدادی باشد.

ثبت شرکت چه مراحلی دارد؟

برای اینکه یک شرکت را به صورت قانونی ثبت کنید باید مراحل زیر را دنبال نمایید

۱.ورود به سامانه ثبت شرکت‌ها

در ابتدا متقاضی ثبت شرکت باید به این سامانه مراجعه نموده و اطلاعات و و فرم‌های اولی که به این منظور در سامانه قرار گرفته را تکمیل نماید.

۲.انتخاب نام شرکت

در مرحله بعد متقاضی ثبت شرکت باید چند نام پیشنهادی برای شرکت را براساس اولویت‌های خود بارگذاری کند این این نام‌ها باید ویژگی‌های همچون عدم تکرار بدون،استفاده از متناسب،و متناسب با فرهنگ عمومی جامعه باشد.

۳.درج اطلاعات شرکت

در مرحله سوم متقاضی باید تمامی آنچه به اطلاعات شرکت می‌باشد را مانند موضوع فعالیت شرکتسرمایه آن آدرس کد پستی و شماره تماسرا وارد نماید.

۴.ذکر اطلاعات اعضای شرکت

لازم است در این مرحله اطلاعات و هویت اعضای شرکت در سامانه ثبت شود. این اطلاعات مواردی همچون نام و نام خانوادگی آدرس و سمت در شرکت مدت تصدی می‌باشد.

۵.ثبت شعبه‌ها در صورت وجود

اگر شرکت شما شعبه یا شعباتی دارد باید در این مرحله اعلام نمایید.

۶.بارگذاری مدارک

اسناد مورد نیاز همچون اظهارنامه شرکت،اساسنامه،اقرارنامه اعضای شرکت باید در سامانه بارگذاری و ثبت شود تا کد رهگیری اینترنتی ارسال گردد.

۷.امضا و ارسال مدارک

پس از اینکه و مدارک توسط سامانه تایید شد لازم است مدارک را پرینت گرفته،تمامی اعضای شرکت آن را امضا نمایند و بعد نسخه‌های اصلی هر مدرک  به همراه  مدارک پرینت شده ارسال شود.

۸.مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها

پس از تایید توسط اداره ثبت شرکت‌ها متقاضی لازم است به این مرجع مراجعه نمایند و یک نسخه از مدارک ثبت شده دریافت کند.

۹.آگهی ثبت شرکت

در مرحله آخر متقاضی باید آگهی ثبت شرکت خود را به همراه اطلاعات مهم مانند متن شرکتنامه را در روزنامه چاپ کند.

چه مدارکی برای ثبت شرکت لازم است؟

مدارک لازم برای ثبت شرکت نسبت به نوع شرکت متفاوت می باشد با این حال برای ثبت تمامی شرکت ها مدارک و اسنادی نیاز است که در این قسمت ذکر کرده ایم:

۱.فرم ثبت شرکت

فرم‌های مخصوص ثبت شرکت که باید توسط موسسین شرکت تکمیل و امضا شوند.

۲.اساسنامه شرکت

اساسنامه‌ای که شامل مشخصات شرکت مانند نام، موضوع فعالیت، سرمایه اولیه، ترکیب سهام‌داران و نحوه مدیریت است.

۳.مدارک شناسایی موسسین

کپی کارت ملی و شناسنامه برای افراد حقیقی.در صورتی که یکی از موسسین شخص حقوقی است، اساسنامه و آخرین تغییرات ثبت شده آن شخص حقوقی. در صورت وجود سهام‌داران خارجی، نیاز به تصاویر پاسپورت آن‌ها می‌باشد.

۴.گواهی واریز سرمایه در بانک

در صورتی که شرکت سهامی باشد، باید یک قسمت از سرمایه را در بانک واریز کرده و گواهی واریز آن را ارائه دهد.

۵.مدارک و مجوزهای خاص

بسته به نوع فعالیت شرکت، ممکن است نیاز به مدارک و مجوزهای خاصی نیز باشد. مثلاً در صنایع خاص مانند فناوری، صنایع فلزی، و … احتمالاً نیاز به مجوزهای وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مربوطه وجود دارد.

هزینه ثبت شرکت چقدر است؟

ممکن است برای شما این سوال باشد هنگامی که کسب و کار خود را راه اندازی کنید برای ثبت شرکت باید چقدر هزینه کنید؟ در ابتدا باید گفت شرکت در ایران نسبت به سایر کشورها بسیار کمتر است با این حال بسته به شرایط و نوع شرکتی که ثبت می‌کنید هزینه‌های دولتی و غیره متفاوت خواهد بود از جمله هزینه‌ها می‌توان به مواد زیر اشاره کرد.

هزینه‌های مربوط به اداره ثبت

یکی از ثبت شرکت در ایران مربوط به پرداخت‌های که شامل مواردی بر اساس سرمایه اولیه پست هزینه‌های اداری متفرقه و هزینه تعیین نام می‌باشد که بسته به شرایط متفاوت مبلغ متغیر می‌باشد.

هزینه انتشار آگهی در روزنامه

از دیگر هزینه‌هایی که ممکن است در فرایند فان مواجه شوید هزینه‌های انتشار آگهی در روزنامه است توصیه می‌شود قبل از اقدام به این کار اطمینان حاصل کنید که هیچ اعتراضی نسبت به شرکت شما ثبت نشده

هزینه خدمات ثبت شرکت

بخش دیگری از هزینه‌ها مربوط به دستمزد مجموعه ای می باشد که انتخاب نموده‌اید تا شرکت شما را ثبت نماید.دستمزد موسسات مختلف متفاوت می باشد.ما در مجموعه ثبت فردا حق الزحمه منصفانه از مشتریان عزیز خود دریافت می‌کنیم تا رضایت شما مخاطب عزیز شده و تمامی مراحل راه حل را با ما پیش ببرید.

ثبت شرکت چقدر زمان بر است؟

مدت زمان اینکه یک شرکت ثبت شود ممکن است به عوامل متعددی بستگی داشته باشد.صحت و کامل بودن مدارک واز دیگر موارد نیز می‌توان به همکاری اعضای شرکت در ارسال اسناد و زمان پرداخت هزینه‌ها اشاره کرد.به طور کلی ثبت شرکت می‌تواند در بازه های مختلف انجام شود.اصولاً مدت زمان تعیین نام شرکت حدوداً ۳ الی ۴ روز و پس از ارسال مدارک به اداره ثبت و انجام پروسه توسط کارشناسان ممکن است۱۴ روز طول بکشد.اگرچه در صورت کامل و صحیح بودن مدارک ممکن است کوتاه‌تر شود اما به هر حال ارسال مدارکی که نیاز به إصلاحات داشته باشد می‌تواند مدت زمان ثبت را طولانی تر کند.

مزیت ثبت شرکت چیست ؟

ثبت شرکت مزایای فراوانی دارد که می‌تواند امکان فعالیت‌های قانونی و مشارکت در بازارهای مختلف راه فراهم آورد از جمله مزایای شرکت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش اعتبار

شرکت‌های ثبت شده قانونی و رسمی اعتبار و اعتماد آن را بیشتر جلب می‌نمایند.

  • جذب سرمایه بیشتر

اگر اعتبار شرکت شما به واسطه ثبت آن افزایش یابد سرمایه بیشتری را توسط سرمایه‌گذاران و بانک‌ها می‌نمایید که به پیشرفت تجارت شما کمک می‌کند.

  • مشارکت در مناقصات و مزایده‌ها

برخی از شرکت‌ها در قانون ذکر شده مزایده‌های دولتی و خصوصی شرکت کرده امتیاز کسب نمایند.

  • تنظیم حقوق و تعهدات قانونی

حقوق و تعهدات هر یک از شرکا به صورت رسمی در اسناد ثبت شرکت تنظیم می‌شوند در مواقع اختلاف می‌توان به آنها مراجعه نمود.

  • امنیت حقوقی

زمانی که شرکت خود را ثبت می‌کنید یک امنیت حقوقی می‌دهید و امنیت فعالیت‌های تجاری و منافع شرکا حفظ می‌شود.

  • شناخت بیشتر از سوی مشتریان

ثبت شرکت این اجازه را به شما می‌دهد تا توسط مشتریان و بازار شناخته شوید و اعتماد آنها را جهت نمایید.

  • فعالیت در تجارت بین‌المللی

شرکت‌های ثبت شده می‌توانند به عنوان یک شخصیت حقوقی در تجارت بین‌الملل کار کنند و با بازاریابی به گسترش فعالیت‌های بین‌المللی روی آورند.

معایب ثبت شرکت چیست؟

 ثبت شرکت در عین مزایا معایبی نیز دارد که هنگام صبر آنها را مورد بررسی قرار داد ما در اینجا به مهمترین آنها اشاره کرده ایم:

  • تعهدات مالیاتی: ثبت شرکت منجر به تعهدات مالیاتی می‌شود.شرکت‌ها باید بر اساس درآمد و سود حاصله مالیات سالانه خود را پرداخت کنند و همچنین اگر فعالیتی نداشته باشند نیاز به تنظیم عدم فعالیت و ارسال آن به اداره مالیات خواهند داشت همچنین نیاز است که نماینده قانونی یک بار در سال دفاتر مالیاتی را کامل کرده و به اداره مالیات ارسال نماید.
  • تعهد نسبت به کارگران: زمانی که شرکت ثبت می‌کنید مدیر شرکت موظف است حقوق و مزایای کارمندان و کار بر اساس قوانین اداره کار و بیمه تامین اجتماعی پرداخت نماید.
  • نیاز به محل اقامت مشخص: برای انجام فعالیت‌های امور مربوط به شرکت باید محل اقامت شرکت مشخص باشد که می‌تواند منجر به افزایش هزینه‌ها مربوط به اجاره مکان وغیره گردد.
  • تامین سرمایه اولیه: برای اینکه شرکت خود را ثبت نمایید لازم است پا در ابتدا سرمایه اولیه شرکت را تهیه نمایند همچنین مجبور خواهید بود تا زمانی که شکر نرسیده هزینه‌ها را از اموال شخصی خود پرداخت نمایید.

مشاوره برای ثبت شرکت

موسسه ثبت فردا با افتخار به شما مشاوره کامل در زمینه ثبت شرکت را ارائه می‌دهد. وکلا و کارشناسان ما آماده‌اند با حوصله به شما کمک کنند تا در فرایند ثبت شرکت خود راهنمایی کامل و مفیدی دریافت کنید.مشاوره ما رایگان بوده و هدف ما ارائه خدماتی است که در شما را در انتخاب بهترین گزینه برای ثبت شرکتتان یاری کند. شما می‌توانید در هر مرحله از فرایند ثبتی خود با ما تماس بگیرید تا ما به شما کمک کنیم مسیر خود را با کمترین هزینه و با اطمینان کامل ادامه دهید.

انجام امور ثبت شرکت با مجموعه ثبت فردا

موسسه حقوقی پیشخوان ثبت با بیش از ۱۰ سال سابقه حرفه‌ای ثبتی و حقوقی مانند ثبت شرکت، تغییرات شرکت، ثبت برند و کارت بازرگانی با کمترین زمان ممکن خدمات شما را پیگیری می‌کند.

ثبت فردا با هدف تسهیل در امور اداری شرکتها و موسسات و همچنین ارائه مشاوره به شرکت‌ها و کارآفرینان فعالیت می‌کند. به آسانی و با سرعت، شرکت یا برند خود را ثبت کنید و تمامی کار های ثبتی خود را به متخصصین مجرب بسپارید.برای ارتباط با مشاوران ما همین حالا با شماره 02187682000 تماس بگیرید.

دیدگاه مشتریان

هنوز هیچ بررسی وجود ندارد.

فقط مشتریانی که وارد سیستم شده اند و این محصول را خریداری کرده اند می توانند نظر بدهند.

خدمات مرتبط

صدور و اخذ کارت بازرگانی
0 دیدگاه

تومان 3,400,000

دریافت و اخذ جواز کسب
0 دیدگاه

تومان 8,300,000

ثبت تغییرات شرکت
0 دیدگاه

تومان 6,700,000

ثبت برند
0 دیدگاه

تومان 4,800,000